Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte artikelen voor beurzen en evenementen


Bedrukte artikelen voor beurzen en evenementen

Bedrukte artikelen voor beurzen en evenementen zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk om uw bedrijf op de kaart te zetten. Een beurs is het moment om nieuwe klanten aan te trekken of om bij uw concurrenten te kijken wat zij doen en hoe zij dingen aanpakken. In ons assortiment hebben wij een groot aantal artikelen geschikt voor beurzen en evenementen, hier staat slechts een kleine greep uit het assortiment met de artikelen die zeker niet vergeten mogen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan notitieboekjes, pennen, katoenen draagtassen, keycords en blikjes met snoepjes of mintjes. U kunt de keycords bijvoorbeeld bij aanvang van de beurs aan de gasten uitdelen zodat iedereen duidelijk herkenbaar is of een katoenen tas vullen met een pen en notitieboekje zodat iedereen aantekeningen kan maken op de beurs. 

Artikelen voor beurzen en evenementen met opdruk 

Laat zien wie u bent door het juiste artikel te voorzien van de boodschap die het beste bij uw bedrijf past. Dit kunt u doen door de promotionele artikelen te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website, slogan of een andere pakkende tekst passend bij uw bedrijf. Onze artikelen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, maar er zijn ook artikelen die in full colour bedrukt kunnen worden. Naast de bedrukking kunt u bij een aantal artikelen ook de kleur van het artikel zelf kiezen. Op deze manier kunt u zelf het product samenstellen dat het beste past bij uw huisstijl. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de artikelen voor beurzen en evenementen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Artikelen voor beurzen en evenementen met logo 

Geen beurs is compleet zonder de juiste promotionele artikelen. De geschenken die u op een beurs of evenement uitdeelt worden gezien als het visitekaartje van uw bedrijf, hiermee maakt of breekt u de eerste indruk dat de gasten van uw bedrijf hebben. Een beurs draait daarnaast ook om herkenbaarheid. Als je veel mensen met hetzelfde product ziet lopen wil je graag weten waar dit vandaan komt. Met populaire geschenken trekt u bezoekers naar uw stand wat u de mogelijkheid geeft om deze bezoekers aan te spreken en meer informatie over uw bedrijf te geven. Artikelen voor beurzen en evenementen met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.