Kleur
Prijs

t/m

Merk

Financiële sector relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken voor financiële instellingen

Bij HSG Promotions kunt u al uw relatiegeschenken voor financiële instellingen als promotieartikel online bestellen. Een goede service is natuurlijk altijd de beste reclame. Potentiële klanten kunt u voor zich winnen door gebruik te maken van promotieartikelen. Wij bieden u een ruim assortiment aan de mooiste relatiegeschenken. Het voor de hand liggende thema voor relatiegeschenken voor de financiële instellingen heeft natuurlijk te maken met geld of financiën. Relatiegeschenken voor financiële instellingen zijn bijvoorbeeld kaarthouders. Met een bedrukte kaarthouder zorgt u ervoor dat uw klanten altijd een veilige plek hebben om hun pasjes op te bergen. De anti-skimming kaarthouder blokkeert namelijk RFID-readers. Ook andere relatiegeschenken die zijn gerelateerd aan de financiële sector zoals rekenmachines, documentenmappen of portemonnees vindt u in ons assortiment.

Relatiegeschenken bedrukken

Alle relatiegeschenken voor de financiële sector uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Dankzij de bedrukking kunnen de aan de financiële sector gerelateerde relatiegeschenken effectief bijdragen aan uw naamsbekendheid. De kleinere relatiegeschenken zoals de simpele kaarthouders kunnen erg goed dienen als giveaway. U kunt deze uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. Met de grotere relatiegeschenken kunt u laten blijken aan uw relaties en klanten dat zij erg gewaardeerd worden. Natuurlijk kunt u de artikelen voor financiële instellingen ook onbedrukt bestellen.

Promotieartikelen voor financiële sector met logo bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de promotieartikelen voor de financiële sector met logo bestellen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! U zult van ons van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.