Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte horeca artikelen

Bedrukte horeca artikelen

Bedrukte horeca artikelen zorgen ervoor dat uw bedrijf professionaliteit en eenheid uitstraalt. In het assortiment hebben wij bijvoorbeeld peper en zout molens, messensets, mokken en glazen, ijsemmers en wijnkoelers, borden, karaffen en theedoeken. Deze artikelen komen bij uw gasten onder de aandacht waardoor zij al direct een welkom gevoel krijgen. In de horeca draait het om vriendelijkheid en gastvrijheid en door deze mooie artikelen te voorzien van een bedrukking sluit u hier goed bij aan. Onze bedrukte horeca artikelen zijn vanaf 1 stuk te bestellen.

Horeca artikelen met opdruk

Horeca artikelen met opdruk zijn op verschillende manieren in te zetten. U kunt de horeca artikelen op diverse manieren laten bedrukken. Dit kan door middel van de normale bedrukking tot 4 kleuren, maar bepaalde artikelen kunt u bij ons ook laten graveren. Door een product te laten graveren krijgt het een wat luxere uitstraling en is deze personalisatie ook slijtvast. U kunt op de horeca producten bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website laten drukken, maar een leuke quote die aansluit bij uw bedrijf kan natuurlijk ook! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de horeca artikelen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Horeca artikelen met logo

Laat het keukengerei en de artikelen voor in uw restaurant bedrukken met uw logo, waardoor uw huisstijl overal terugkomt. U kunt uw restaurant zo volledig in uw eigen stijl inrichten. Naast dat uw logo op vele momenten wordt getoond straalt het ook uniformiteit en professionaliteit uit. Gasten voelen zich meteen op hun gemak en weten dat ze in goede handen zijn. Ook als u op een beurs of evenement staat dat te maken heeft met de horecabranche is het leuk om artikelen uit te kunnen delen. Natuurlijk hebben we nog een veel groter assortiment aan horeca artikelen, in deze categorie staat slechts een kleine greep uit alles wat we hebben.