Kleur
Prijs

t/m

Merk

Pharma relatiegeschenken met logo

Bedrukte pharma relatiegeschenken

Bedrukte pharma relatiegeschenken zijn zeer geschikt voor u als uw klanten of relaties in de pharma sector werken. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan relatiegeschenken die aansluiten bij de pharma sector. U vindt bij ons veel kleine relatiegeschenk die perfect kunnen dienen als promotiemiddel of giveaway. Zo hebben we aan de pharma sector gerelateerde relatiegeschenken zoals pillendoosjes, reageerbuisjes die gevuld zijn met kleine snoepjes, EHBO sets of een pakje met vochtige doekjes. Deze producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor zult u bij ons altijd het perfecte relatiegeschenk voor u vinden! De relatiegeschenken gerelateerd aan de pharma sector kunnen al vanaf een kleine oplage besteld worden.

Pharma relatiegeschenken met bedrukking

Alle pharma relatiegeschenken uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een bedrukking in één tot vier kleuren. De promotieartikelen zijn natuurlijk een stuk leuker als ze bedrukt zijn! Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Uw naamsbekendheid zal zeker vergroten als u de artikelen laat bedrukken met uw logo. Uw bedrijfsnaam zal gezien worden door vele mensen. Niet alleen door uw klanten en relaties aan wie u het geschenk heeft gegeven, maar ook door alle omstanders. Uw logo zal zo terecht komen bij veel mensen, waardoor uw naamsbekendheid zal vergroten. De pharma relatiegeschenken kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Pharma relatiegeschenken met logo

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de pharma relatiegeschenken met logo bestellen. De kleine relatiegeschenken zijn perfect om uit te delen als giveaway op een beurs, open dag of evenement. Natuurlijk kunt u de relatiegeschenken ook cadeau doen aan al uw relaties en klanten als kleine blijk van waardering. U zult van ons van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk ontvangen zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.