Kleur
Prijs

t/m

Merk

Vastgoed relatiegeschenken met logo


Bedrukte vastgoed relatiegeschenken

Op de huizenmarkt bouwt u als adviseur een band op met uw klanten. U helpt uw klanten met een van de meest belangrijke aankopen in hun leven. Dit soort relaties worden dan ook niet snel vergeten. U kunt deze relatie makkelijk versterken door uw relaties bedrukte vastgoed relatiegeschenken cadeau te doen. Zij zullen deze geschenken zeker waarderen. Het assortiment aan vastgoed relatiegeschenken is zeer breed. U kunt hierbij denken aan een anti-stressfiguur huis, een kartonnen memohouder of een pepermuntdoos huis. Natuurlijk kunt u uw relaties ook verrassen met luxe geschenken voor in huis. Vastgoed gerelateerde promotieartikelen zijn erg populair en worden veelvuldig verkocht aan bedrijven en instellingen in het binnen- en buitenland. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan de mooiste relatiegeschenken voor de vastgoed sector in verschillende soorten, maten en kleuren.

Vastgoed promotieartikelen bedrukken

Alle promotieartikelen die gerelateerd zijn aan de vastgoed sector kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking zelf kan bestaan uit één tot vier kleuren. De kleinere relatiegeschenken zijn ideaal om uit te delen als giveaway op beurzen, evenementen of open dagen. Met de grotere relatiegeschenken kunt u uw relaties en klanten laten blijken dat zij erg gewaardeerd worden. Natuurlijk kunt u de vastgoed relatiegeschenken ook onbedrukt bestellen.

Vastgoed artikelen met logo bestellen

Alle vastgoed artikelen met logo kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u erg graag verder. Van tevoren zult u van ons altijd een gratis digitale proefdruk ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.