Kleur
Prijs

t/m

Merk

Relatiegeschenken voor verenigingen

Relatiegeschenken voor verenigingen

Relatiegeschenken bieden verenigingen de mogelijkheid om hun hobby’s en de vereniging te presenteren aan het publiek. Ook kan met deze bedrukte relatiegeschenken reclame gemaakt worden en kunnen daarnaast nieuwe leden aangetrokken worden. Voor bijna iedere hobby is er wel een vereniging of een club. Hierbij kunnen de leden zich samen aan hun passie wijden. Van sportclubs zoals voetbal- en handbalclubs tot zeilverenigingen, voor iedere interesse en leeftijd is er wel een club. Deze diverse verenigingen hebben de mogelijkheid om samen een hobby uit te oefenen. HG Promotions biedt u een ruim assortiment aan relatiegeschenken die perfect ingezet kunnen worden door verenigingen. Zo vindt u bij ons houten dozen met spellensets of pakjes met speelkaarten.

Relatiegeschenken bedrukken

Alle relatiegeschenken die geschikt zijn voor verenigingen kunnen bedrukt worden. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Dankzij de bedrukking kunnen de relatiegeschenken effectief bijdragen aan uw naamsbekendheid. U kunt de kleinere relatiegeschenken inzetten als giveaway op beurzen of evenementen. De grotere geschenken kunt al laten blijken aan uw klanten en relaties dat u hen waardeert. Alle relatiegeschenken uit ons assortiment kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden. Voor de bijzondere en apartere verenigingen in de inzet van bedrukte relatiegeschenken een handig middel om grotere naamsbekendheid te realiseren.

Promotieartikelen voor verenigingen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel de promotieartikelen voor verenigingen bestellen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder! Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U zult van ons van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.