Kleur
Prijs

t/m

Merk

Zorg relatiegeschenken met logo


 

Bedrukte zorg relatiegeschenken

Werken uw klanten of relaties in de zorg? Geef ze dan een bedrukt relatiegeschenk dat gerelateerd is aan de zorg cadeau. Bij HSG Promotions vindt u verschillende relatiegeschenken die perfect zijn voor de zorg sector. Zo kunt u bijvoorbeeld als ziekenhuis kleine EHBO setjes uitdelen. We hebben veel kleine relatiegeschenken in ons assortiment die gerelateerd zijn aan de zorg zoals lippenbalsems, pillendoosjes, eerste hulp beademingsmaskers, pennen in de vorm van een injectienaald of nagelvijlen. De producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. U zult dus altijd een geschikt relatiegeschenk in ons assortiment vinden!

Zorg relatiegeschenken bedrukken

De relatiegeschenken gerelateerd aan de zorg zijn natuurlijk nog leuker als deze bedrukt zijn. U kunt alle artikelen uit ons assortiment laten bedrukken met één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door het bedrukken van de relatiegeschenken met uw logo zult u uw zichtbaarheid vergroten. Uw bedrijfsnaam zal gezien worden door uw klant en relatie aan wie u het geschenk heeft gegeven, maar ook door omstanders. Zo zullen veel mensen uw logo zien en zal uw naamsbekendheid vergroten. U kunt de zorg relatiegeschenken natuurlijk ook onbedrukt bestellen.

Zorg relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk gerelateerd aan de zorg zoals een pen komt altijd van pas. De kleine relatiegeschenken zijn perfect om uit te delen als presentje op een beurs, open dag of evenement. Ook kunt u alle relatiegeschenken cadeau doen aan uw klanten en relaties als blijk van waardering. U krijgt van ons vooraf altijd een gratis digitale proefdruk. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!