Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte dag van de artikelen

Bedrukte ‘dag van de’ artikelen 

Bedrukte ‘dag van de’ artikelen zijn perfect om uw werknemers op die ene speciale dag in het jaar eens extra in het zonnetje te zetten. Iedere werknemer wil graag waardering van zijn of haar baas. Een zeer geschikte manier om uw personeel deze waardering te geven is door uw werknemers een kleine attentie te geven. Dit geeft het signaal af dat u erg dankbaar bent voor hun dagelijkse inzet. Al is het maar een klein geschenk, het zal voor uw personeel een groot gebaar zijn. Bij Relatieschenken.gifts heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan attenties voor uw werknemers. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de zorgsector onder andere artikelen als EHBO-setjes, verpleegstershorloges, pleisterdoosjes en markeerstiften in de vorm van een spuit. Als u een bedrijf in de autobranche heeft kunt u bijvoorbeeld een uitgebreide eerste hulp autoset cadeau geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

‘Dag van de’ artikelen met logo 

U kunt ervoor kiezen om uw ‘dag van de’ artikelen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Hierdoor kunt u de artikel makkelijk personaliseren en aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U genereert naast goodwill en waardering daarnaast ook nog eens zeer gemakkelijk extra naamsbekendheid. De ontvanger zal iedere keer wanneer hij het geschenk gebruikt terugdenken aan uw bedrijf. Daarnaast zal uw naam, tekst, logo en/of slogan ook met enige regelmaat onder de ogen komen van potentiële relaties! 

‘Dag van de’ artikelen bestellen 

Wanneer u ‘dag van de’ artikelen gaat bestellen weet u zeker dat uw geschenk veel waardering van uw medewerkers zal op leveren. Het feit alleen al dat u de moeite heeft gedaan om iets te regelen voor de dag van de werknemer zal hen positief verrassen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!