Kleur
Prijs

t/m

MerkBedrukte eco producten

Bedrukte eco producten

Door de grote aandacht die we tegenwoordig aan duurzaamheid geven in onze samenleving, zijn bedrukte eco producten erg populair geworden de afgelopen jaren. Ondernemers kiezen er steeds vaker voor om duurzame producten in te zetten als relatiegeschenk of promotiemiddel voor hun bedrijf. Bij HSG Promotions vindt u daarom een erg ruim assortiment aan diverse producten die allemaal gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Duurzame notitieboekjes, mokken, pennen, powerbanks of ecologische draadloze opladers, u bestelt het allemaal eenvoudig en snel in de webshop van HSG Promotions. Door eco producten in te zetten als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties laat u zien dat u als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor verrast u niet alleen uw klanten met een mooi geschenk, u kweekt ook nog eens extra goodwill voor uw bedrijf.  

Eco producten bedrukken met uw logo

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de eco producten wanneer u ze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, slogan of logo voor een zeer scherpe prijs op de eco producten. De bedrukking is van hoogwaardige kwaliteit en kan tot wel vier kleuren geplaatst worden. In sommige gevallen is een fullcolour opdruk of een gravure ook mogelijk. Hiermee geeft u de eco producten een nog unieker uiterlijk. Wanneer u een bedrukt duurzaam product wilt bestellen bieden wij u de optie om voorafgaand aan uw bestelling een gratis digitaal voorstel aan te vragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en kan eenvoudig via de mail of website.

Online eco producten bestellen

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en zoekt u een passend geschenk waarmee u het duurzame beleid van uw bedrijf kunt benadrukken? Of wilt u graag de huisstijl van uw bedrijf naar boven laten komen in de kantoorartikelen van uw werknemers? Een bedrukt eco product is dan het perfecte idee! Neem snel eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de mooie producten en de eindeloze mogelijkheden.