Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte herfst artikelen

Bedrukte herfst artikelen

De herfst wordt door veel mensen als het meest sombere seizoen gezien. Er valt veel regen, de lucht is grijs en de bomen worden kaal. Met bedrukte herfst artikelen kunt u deze somberheid weer laten omslaan. Met de luxe paraplu’s of regenponcho’s van Relatiegeschenken.gifts kunt u er in ieder geval voor zorgen dat uw relaties droog aankomen op de plaats van bestemming. In het assortiment hebben we naast de simpele zwarte paraplu ook een regenboog paraplu of zelfs een doorzichtige paraplu, waarmee u alles om u heen ook kunt zien maar u tegelijkertijd droog blijft. Ook onze poncho’s zijn in verschillende kleuren te bestellen, waarbij u de keuze heeft deze in een zakje of in een sleutelhanger te bestellen.

Herfst artikelen met logo

Hoe leuk is het om uw klanten, relaties of werknemers blij te maken met een gepersonaliseerde paraplu met bijvoorbeeld uw logo, website of slogan hierop gedrukt. U zorgt ervoor dat uw doelgroep droog aankomt op de plek van bestemming en tegelijkertijd zorgen zij voor extra reclame voor uw bedrijf. De herfst artikelen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo zijn er artikelen die tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden, maar ook die in full colour bedrukt kunnen worden. Zo kunt u met uw ontwerp altijd aansluiten bij de kleuren en huisstijl van uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de herfst artikelen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Herfst artikelen bestellen

Heeft u binnenkort een  beurs of evenement en wilt u uw doelgroep een aandenken meegeven? Kies dan voor een bedrukte poncho of een goedkopere paraplu. Op regenachtige dagen zal iedereen deze graag in ontvangst nemen en gebruiken. Wilt u uw medewerkers, relaties of klanten een wat luxer herfst geschenk geven? Kies dan voor een luxere paraplu met mooie bedrukking. De herfst artikelen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.