Kleur
Prijs

t/m

Merk


Bedrukte houten artikelen

Bedrukte houten artikelen

Bedrukte houten artikelen gaan langer mee en zijn naderhand vaak nog te recyclen. Hiernaast zijn houten artikelen vaak een stuk steviger dan plastic. In het assortiment van Relatiegeschenken.gifts hebben wij veel verschillende soorten houten relatiegeschenken. Zo hebben we onder andere potloden, vogelhuisjes, bier houder, wasknijpers en trekdieren. Ook hebben we een balansspel, wat erg leuk is voor jongere kinderen. Houten relatiegeschenken kunnen makkelijk uitgedeeld worden als promotieartikel of als relatiegeschenk. De bedrukte houten artikelen zijn vanaf 1 stuk te bestellen. 

Houten artikelen met logo

Houten artikelen kunnen verschillend bedrukt worden. Zo hebben we artikelen die tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden of in full colour, maar bijvoorbeeld de wasknijpers kunnen ook gegraveerd worden. Een gravure is iets luxer en kan niet vervagen. Laat de houten artikelen bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, website of bedrijfsgegevens. Wilt u de houten artikelen in kleinere oplage bestellen en deze met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap laten bedrukken? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de houten artikelen met logo uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Houten artikelen bestellen 

Het is altijd mogelijk om voor de houten artikelen een online offerte aan te vragen. Deze is gratis en hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Staat u binnenkort op een beurs of evenement of wilt u uw werknemers, klanten of relaties een mooi, duurzaam geschenk geven? De houten artikelen zijn voor alle doeleinden te gebruiken. Komt de zomer er bijna aan en wilt u een leuk cadeau uitdelen? Kies voor een houten beachballset zodat uw relaties door u kunnen tennissen op het strand. Of luisteren uw werknemers graag naar muziek? Geef ze een draadloze speaker cadeau zodat ze, ongeacht waar ze zijn, naar hun eigen muziek kunnen luisteren!