Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte lente artikelen

Bedrukte lente artikelen 

Het voorjaar is de tijd van het jaar voor bedrukte lente artikelen. Het voorjaar staat in het teken van nieuw en een positieve en zonnige kijk op het leven. Dit is een uitstekend moment op de banden met uw relaties te versterken door middel van een prachtig lente relatiegeschenk. Bij Relatiegeschenken.gifts kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan diverse soorten bedrukbare lente artikelen. Zo heeft u onder andere de keuze uit diverse soorten vogelhuisjes, een insectenhotel en een bloem op solar. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een sphere terriatrium. Dit is een soort glazen bal waar u potgrond en een plantje in kan plaatsen. Wat voor lente geschenk u ook voor ogen heeft, bij Relatigeschenken.gifts gaat u het sowieso vinden!

Lente artikelen met logo 

U kunt ervoor kiezen om de lente artikelen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de lente artikelen te personaliseren kunt u de producten gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Door de lente artikelen te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. De lente relatiegeschenken zullen zeker gebruikt worden door de ontvangers, waardoor uw bedrijf volop gezien zal worden en onder de aandacht zal komen bij potentiële relaties. 

Lente artikelen bestellen  

Door lente artikelen te bestellen heeft u een relatiegeschenk in handen want sowieso gewaardeerd zal worden door de ontvanger. De lente artikelen zijn erg leuk om weg te geven als give-away tijdens beurzen, congressen, feesten en evenementen in het voorjaar. Daarnaast zijn de bedrukte lente artikelen ook zeer geschikt om aan uw medewerkers te schenken. Ten slotte is het toevoegen van een bedrukte lente artikel aan een bestelling ook een leuke manier om een klant te bedanken voor zijn of haar loyaliteit.