Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte Valentijns artikelen

Bedrukte Valentijns artikelen

Bedrukte Valentijns artikelen zijn zowel voor uw relaties als voor uw geliefden een ware aanwinst. In het assortiment van Relatiegeschenken.gifts vindt u gegarandeerd wat u zoekt, of dit nu een balpen met hart is, een sleutelhanger of geurkaarsjes. Natuurlijk hebben wij voor Valentijn ook chocoladehartjes in ons assortiment, waar u menig persoon blij mee kan maken. Valentijnsdag komt oorspronkelijk uit Italië. Sint Valentinus, een bisschop uit Italië was erg betrokken bij de mensen om hem heen. Hij ging vaak bij de ouderen, armen en kwetsbaren langs om ze een bloemetje te geven. Dit werd zo gewaardeerd dat er werd besloten om zijn sterfdag, 14 februari, uit te roepen tot Valentijnsdag. 

Valentijns artikelen met logo

Valentijns artikelen met logo kunnen natuurlijk bedrukt worden. Dit kan bijvoorbeeld met uw logo, website of slogan maar ook met een persoonlijke boodschap naar keuze. Onze producten kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo hebben we artikelen die tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden, maar ook producten die in full colour bedrukt kunnen worden. Aan creativiteit dus geen gebrek! Bent u benieuwd hoe uw bedrukking er op het Valentijns artikel uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Valentijns artikelen bestellen

Organiseert u een evenement op Valentijnsdag of wilt u uw werknemers een blijk van waardering geven? Onze Valentijns artikelen zijn van alle markten thuis. Werkt u op een kantoor met een hoge werkdruk? Laat bijvoorbeeld het anti-stress hart bedrukken met een motiverende quote en deel deze binnen het bedrijf uit! Uw werknemers zullen hier dankbaar gebruik van maken. Of hebben uw werknemers allemaal een eigen sleutel van het bedrijf? Met een bedrukte sleutelhanger raken ze deze niet meer kwijt en weten ze precies welke sleutel waarvoor gebruikt dient te worden. De Valentijns artikelen kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.