Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Draadloze Opladers

Bedrukte duurzame draadloze opladers 

Geen last meer van onhandige kabels tijdens het laden met een duurzame bedrukte draadloze oplader! Er is niets vervelender dan een lege telefoon. Met een draadloze oplader kunt u uw smartphone op elk gewenst moment opladen, en dat zonder gebruik te maken van een oplaadkabel. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan draadloze opladers die ook nog eens gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Verblijd uw klanten met een functioneel relatiegeschenk in de vorm van een duurzame draadloze oplader. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw klanten geen last meer hebben van een lege telefoon, maar steunt u ook nog eens het milieu. De duurzame draadloze opladers hebben een lange levensduur en kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden.

Duurzame draadloze opladers bedrukken

De duurzame draadloze opladers kunnen voor een scherpe prijs voorzien worden van uw ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig uw bedrijfsnaam, logo of website op de draadloze opladers laten bedrukken. Door de duurzame draadloze opladers een uniek uiterlijk te geven maakt u ze tevens inzetbaar als promotiemiddel voor uw bedrijf. Naast het plaatsen van een bedrukking kan er ook gekozen worden voor een gravering. Dit geeft de draadloze eco opladers een wat luxere uitstraling. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de duurzame draadloze opladers met uw logo erop? Vraag dan online geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan. 

Eco draadloze opladers bestellen

Wilt u graag de duurzaamheid van uw bedrijf benadrukken op aankomende evenementen of beurzen? Een duurzame draadloze oplader is dan een ideaal geschenk om in te zetten! Wanneer u een duurzaam geschenk cadeau doet geeft u meteen een goed beeld af van uw bedrijf. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop wanneer u opzoek bent naar een duurzaam geschenk en laat u verassen door ons assortiment.