Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Draagtassen

Bedrukte duurzame draagtassen

Bedrukte duurzame draagtassen komen altijd van pas. Of u nou boodschappen gaat doen, gaat winkelen of gewoon simpelweg veel spullen mee moet nemen, met een bedrukte draagtas kan dit allemaal heel eenvoudig. In de ruime webshop bij HSG Promotions vindt u verschillende modellen, maten en kleuren draagtassen waar u uw keuze uit kunt maken. Zo hebben wij verschillende papieren tassen, strandtassen, boodschappentassen en koeltassen. Tegenwoordig worden plastic tasjes steeds minder gebruikt. Een goed alternatief voor de vele plastic tasjes die voorheen gebruikt werden is een duurzame draagtas. De draagtassen worden meerdere keren gebruikt en zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Heeft u een winkel en wilt u graag een gepersonaliseerde draagtas meegeven aan uw klanten? Ook dan is het bestellen van een duurzame draagtas met opdruk een goed idee! In onze webshop bestelt u de duurzame draagtassen al vanaf een kleine oplage.

Eco draagtassen bedrukken

Om de eco draagtassen een wat unieker uiterlijk te geven kunt u ze voor een zeer scherpe prijs laten voorzien van een bedrukking. U kunt uw bedrijfsnaam, logo of website op de duurzame draagtassen laten bedrukken en ze inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukte draagtassen zullen naar veel plekken meegenomen worden, waardoor uw bedrijfsgegevens overal gezien worden. Ook als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties zijn de bedrukte draagtassen zeer geschikt. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen voor de bedrukte duurzame draagtassen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. 

Duurzame draagtassen bestellen

Zoekt u een geschenk dat u cadeau kunt doen aan uw klanten en zakenrelaties? En wilt u graag de duurzaamheid van uw bedrijf in dit geschenk naar voren laten komen? Een bedrukte duurzame draagtas is dan het perfecte product! Ook wanneer u een give-away zoekt voor op een beurs of evenement is een duurzame draagtas met opdruk een goede optie. De duurzame draagtassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt bestelt worden via onze webshop.