Kleur
Prijs

t/m

ECO Drinkbekers

Bedrukte duurzame drinkbekers

Het bedrukken van duurzame drinkbekers is de ideale manier om uw bedrijf extra te laten opvallen. Bent u op zoek naar een uniek promotiemiddel voor uw bedrijf waarmee u de huisstijl van uw bedrijf kunt overbrengen? Denk dan zeker eens aan het bedrukken van drinkbekers met  de boodschap die u wilt uitdragen. In ons ruime assortiment kunt u een keuze maken uit de drinkbekers, koffiemokken en thermosbekers die allemaal voor een zeer scherpe prijs te bestellen zijn. Alle drinkbekers in onze webshop zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Wilt u de duurzaamheid van uw bedrijf extra benadrukken? Het geven van een ecologische drinkbeker als relatiegeschenk is dan zeker een goed idee!

Eco drinkbekers bedrukken

HSG Promotions is dé specialist op het gebied van bedrukte bekers. Wij leveren een ruim aanbod aan drinkbekers en voorzien deze van een professionele bedrukking op maat. Bedruk de bekers met uw logo, bedrijfsnaam of website en geef ze een uniek uiterlijk. Met de bedrukte bekers profiteert u altijd van een groot bereik. De beker met uw bedrijfsgegevens wordt namelijk niet alleen regelmatig door de ontvanger gezien, maar ook door de omstanders. Bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat van de bekers met uw bedrukking erop? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan!

Duurzame drinkbekers bestellen

De drinkbekers met opdruk zijn zeer eenvoudig in te zetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt de drinkbekers uitdelen op evenementen, beurzen of opendagen om de naamsbekendheid van uw bedrijf een boost te geven.  Heeft u verder nog vragen over ons assortiment, de mogelijkheden of onze druktechnieken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd klaar via de mail, chat en telefoon om u verder te helpen. U bestelt nergens zo eenvoudig en snel bedrukte drinkbekers als bij HSG Promtions!