Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Drinkflessen

Bedrukte eco drinkflessen

Bedrukte drinkflessen zijn ideaal voor tijdens het sporten, op kantoor of in de vrije tijd. Drinkflessen zijn zeer divers te gebruiken en zijn tegenwoordig onmisbaar voor iedereen. Door gebruik te maken van een hervulbare drinkfles draagt u bij aan de milieuvriendelijkheid van de samenleving. Wanneer u dan ook een drinkfles gemaakt van duurzaam materiaal gebruikt, bent u al helemaal milieuvriendelijk bezig. Bij HSG Promotions vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan duurzame drinkflessen samengesteld waar u uw keuze uit kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame sportbidon met logo, een bedrukte drinkfles met koelelement of een waterfles met opdruk. Wilt u uw klanten een duurzaam én functioneel geschenk cadeau doen? Een eco drinkfles is dan een perfecte optie! 

Duurzame drinkflessen bedrukken

HSG Promotions is de specialist op het gebied van bedrukte drinkflessen. Wanneer u drinkflessen bestelt bij HSG Promotions kunnen wij ze voorzien van een professionele bedrukking op maat. Geef de drinkflessen een uniek uiterlijk en bedruk ze met uw logo, bedrijfsnaam of website. Dankzij de bedrukking kunt u op een effectieve wijze werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. De drinkflessen zullen namelijk regelmatig gezien worden door gebruikers en  omstanders. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de drinkflessen met uw logo erop? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan. 

Eco drinkflessen bestellen

Bedrukte eco drinkflessen lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel.  Zoekt u een duurzaam geschenk dat u in kunt zetten op een beurs op evenement? Ecologische drinkflessen zijn dan zeker een geschikt item! Ook voor sportscholen of  sportverenigingen is een eco drinkfles zeer geschikt om uw bedrijfsgegevens op te laten bedrukken. U geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af wanneer u drinkflessen gemaakt van duurzaam materiaal inzet voor gebruik. De eco drinkflessen kunnen al vanaf 1 stuks besteld worden in onze webshop.