Kleur
Prijs

t/m

ECO Etuis

Bedrukte duurzame etuis

Het bedrukken van duurzame etuis is dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Orde is ontzettend belangrijk op het kantoor, maar ook in huis. Een bedrukte pennenetui kan ervoor zorgen dat er geen pennen meer rondslingeren op het bureau. Door uw klanten en zakenrelaties een ecologische etui cadeau te geven, slaat u twee vliegen in een klap. U geeft uw klanten een praktisch geschenk dat ze veel kunnen gebruiken en u geeft een goed beeld van uw bedrijf af door het duurzame materiaal van de etuis. In ons ruime assortiment heeft u de keuze uit diverse etuis gemaakt van duurzaam materiaal die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld kunnen worden. Wilt u de duurzaamheid van uw bedrijf extra benadrukken? Dan is het inzetten van een duurzame etui als relatiegeschenk zeker een goed idee. 

Duurzame etuis bedrukken 

De duurzame etuis kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw ontwerp. Zo  kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de etuis laten bedrukken. Heeft u liever alleen uw website of een ander ontwerp op de etuis bedrukt? Ook dat is allemaal mogelijk voor een zeer scherpe prijs! Door de etuis te voorzien van een uniek uiterlijk maakt u ze geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kunnen de bedrukte etuis dienen als relatiegeschenk voor uw klanten, maar ook als promotiemiddel voor uw bedrijf. Op onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen voor de etuis met bedrukking. Zo heeft u voorafgaand aan de bestelling alvast een beeld van hoe de etuis met uw ontwerp erop eruit zullen komen te zien. 

Eco etuis bestellen

Zoekt u een duurzaam geschenk dat u in kunt zetten op een beurs of evenement? Ecologische etuis zijn dan zeker een geschikt item! Om de etuis nog wat extra’s te geven kunnen de etuis ook besteld worden inclusief een inhoud van pennen, potloden of stiften. De duurzame etuis kunnen al vanaf 1 stuks besteld worden in onze webshop.