Kleur
Prijs

t/m

Merk
ECO Handdoeken

Bedrukte duurzame handdoeken

Bedrukte handdoeken zijn perfect voor tijdens de warme zomerdagen. Handdoeken worden op veel verschillende momenten gebruikt. Ons assortiment speelt hier dan ook perfect op in. Zo hebben we normale handdoeken voor in de badkamer, badlakens en strandlakens voor wanneer u aan het water gaat liggen en sporthanddoeken voor tijdens het sporten. Alle handdoeken in ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Wilt u het duurzame beleid van uw bedrijf graag overbrengen aan uw klanten en ze een functioneel relatiegeschenk cadeau doen? Bedrukte duurzame handdoeken zijn dan een ideale oplossing. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan duurzame handdoeken die al vanaf 5 stuks online te bestellen zijn. 

Eco handdoeken bedrukken

Onze duurzame handdoeken kunnen bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de handdoeken laten bedrukken? Of uw logo of website? Het is allemaal mogelijk! Door het grote drukoppervlak van de handdoeken is er veel ruimte om uw ontwerp op te plaatsen. Met de bedrukte handdoeken profiteert u altijd van een groot bereik. Vooral strandlakens zullen door veel mensen gezien worden bij gebruik. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de duurzame handdoeken met uw logo erop? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan op onze website. 

Duurzame handdoeken bestellen

Bedrukte duurzame handdoeken lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. Staat u op een beurs of evenement en wilt u graag een duurzaam geschenk uitdelen? Kies dan voor een duurzame handdoek. Ook bij spa en wellness centra of bij sportscholen zijn duurzame handdoeken zeer geschikt om de bedrijfsgegevens op te laten bedrukken. U geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af wanneer u handdoeken gemaakt van duurzaam materiaal inzet voor gebruik. Eco handdoeken zijn zeer voordelig te bestellen in onze online webshop.