Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Koeltassen

Bedrukte duurzame koeltassen

Houd uw drankjes en eten gekoeld tijdens de warme zomerdagen met een bedrukte duurzame koeltas. Niets is zo vervelend als eten of drinken dat warm is geworden door de hitte. Met een bedrukte koeltas is dit zo te voorkomen! In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan koeltassen die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. Naast het feit dat de bedrukte koeltassen ontzettend functioneel zijn, zijn alle koeltassen in ons assortiment ook nog eens gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo zijn er koeltassen gemaakt van kurk, gerecyclede plastic flessen en gerecycled aluminium. Bij het bestellen van de bedrukte koeltassen maakt u dus niet alleen uw klanten blij met een mooi geschenk, maar u helpt ook het milieu een handje door het duurzame materiaal van de koeltassen. De bedrukte duurzame koeltassen zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen.

Duurzame koeltassen bedrukken

Geef de duurzame koeltassen een uniek uiterlijk een laat ze voorzien van een mooie opdruk. Wanneer u uw bedrijfsnaam, logo of website op de duurzame koeltas laat bedrukken creëert u een uniek promotiemiddel voor uw bedrijf. Ook als relatiegeschenk voor uw klanten kunnen de duurzame koeltassen met logo ingezet worden. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een beeld ontvangen van de duurzame koeltassen met uw logo erop? Vraag dan online een gratis digitaal voorstel aan.

Eco koeltassen bestellen

Heeft u binnenkort een beurs of evenement waar u uw bedrijf op wilt promoten? Het inzetten van een duurzame koeltas in dan zeker een goed idee! Door een duurzaam geschenk als give-away in te zetten laat u zien dat u als bedrijf graag milieuvriendelijk te werk gaat. Bij HSG Promotions bestelt u de duurzame koeltassen al vanaf een zeer scherpe prijs. Twijfel dus niet en neem zeker eens een kijkje in onze webshop. U zult verrast zijn door ons ruime assortiment en de eindeloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben.