Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Lanyards

Bedrukte duurzame lanyards

Laat uw bedrijf eenvoudig opvallen met een bedrukte duurzame lanyard. Een bedrukte lanyard is een ideaal middel om uw sleutels, mobiele telefoon of toegangspassen aan te bevestigen zodat u ze altijd bij de hand heeft en ze niet kwijt raakt. Vooral voor naambadges zijn lanyards een veel gebruikt middel. Door op opendagen en evenementen een naambadge aan de lanyard te bevestigen, is het in één oogopslag duidelijk wie de persoon is en welke toegang de persoon in kwestie heeft. In ons ruime assortiment vindt u verschillende lanyards met diverse sluitingen gemaakt van een duurzaam materiaal. Naast dat u de duurzame lanyards voor eigen gebruik kunt bestellen, zijn lanyards ook een veel gebruikt relatiegeschenk. De duurzame lanyards hebben een voordelig formaat waardoor ze eenvoudig via de post verstuurd kunnen worden. De bedrukte duurzame lanyards zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen.

Duurzame lanyards bedrukken

Wanneer het gaat over duurzame lanyards zijn er eindeloze ontwerpmogelijkheden. Door het personaliseren van de duurzame lanyards kunt u ze inzetten als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor uw bedrijf. De eco lanyards kunnen goedkoop voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of een full colour bedrukking. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Hierbij krijgt u voorafgaand aan uw bestelling alvast een digitaal beeld van de duurzame lanyards met u bedrijfsgegevens erop geplaatst. 

Eco lanyards bestellen

Wanneer u een beurs of evenement op de planning hebt staan is het inzetten van een eco lanyard zeker een goed idee. U kunt de duurzame bedrukte lanyards inzetten voor eigen gebruik of ze gebruiken als give-away voor klanten en bezoekers. Door het inzetten van een duurzame give-away laat u meteen zien dat u als bedrijf een duurzaam beleid hoog in het vaandel heeft staan. Klanten zullen dit zeker waarderen!