Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Laptophoezen

Bedrukte duurzame laptophoezen

Bescherm uw laptop tegen krassen en valpartijen met een bedrukte duurzame laptophoes. In onze webshop vindt u verschillende laptophoezen waar u uw laptop in kunt plaatsen om hem veilig mee te nemen. U heeft de keuze uit diverse modellen, maten en kleuren. De laptophoezen zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en zijn voor een zeer scherpe prijs online te bestellen. Naast dat de hoezen ruimte bieden om uw laptop op te bergen, is er in een groot deel van de modellen ook een apart vak aanwezig waar kabels, opladers en usb-sticks in opgeborgen kunnen worden. Met het inzetten van duurzame laptophoezen maakt u niet alleen uw klanten blij met een mooi relatiegeschenk, u helpt ook het milieu een handje! De duurzame laptophoezen kunnen al vanaf 1 stuks besteld worden in onze webshop. 

Duurzame laptophoezen bedrukken

Doordat de laptophoezen vaak meegenomen en gebruikt zullen worden is het plaatsen van bedrukking op de laptophoezen zeker een goed idee. De bedrukking kan in meerdere kleuren gezet worden. Door uw bedrijfsnaam, logo of website op de laptophoezen te plaatsen creëert u niet alleen een uniek relatiegeschenk voor uw klanten, u werkt ook meteen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wanneer u een ontwerp heeft gemaakt om op de laptophoezen te plaatsen kunt u via onze website een digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Ook een offerte kunt u gratis aanvragen via onze website. 

Eco laptophoes bestellen

Wanneer u een passend geschenk zoekt om weg te geven aan uw klanten is een duurzame laptophoes zeker een goed idee. Bijna iedereen beschikt over een laptop tegenwoordig en een goede laptophoes is daarbij onmisbaar. Dit maakt een duurzame laptophoes een functioneel relatiegeschenk waar u iedereen mee kunt verblijden. Heeft u als bedrijf een duurzaam beleid dat u graag wilt benadrukken in een relatiegeschenk of give-away? Kies dan zeker voor een laptophoes gemaakt van duurzaam materiaal.