Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Laptoptassen

Bedrukte duurzame laptoptassen

Maak het meenemen van uw laptop nog eenvoudiger met een bedrukte duurzame laptoptas. Tegenwoordig is het hebben van een laptop niet meer weg te denken. Je laptop is iets waar je graag zuinig op bent, en het beschermen van je laptop tijdens het vervoeren hoort daar ook bij. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan laptoptassen in verschillende maten, modellen en kleuren. Zo hebben wij naast de standaard laptoptas ook een laptoprugzak en een laptoptas met usb-aansluiting waar u uw keuze uit kunt maken. Wat alle laptoptassen in onze webshop gemeen hebben is dat ze gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Of u nu kiest voor een budget laptoptas of een luxe laptoptas met lederen details, de laptop tas is altijd PVC-vrij. 

Eco laptoptas bedrukken

Op de duurzame laptoptassen kan elk gewenst ontwerp voor een scherpe prijs geplaatst worden. Wilt u graag uw logo of bedrijfsnaam op de laptoptassen om ze in te kunnen zetten als promotiemiddel voor uw bedrijf? Of heeft u liever een slogan of een ander ontwerp op de laptoptassen? Alles is mogelijk bij HSG Promotions. De bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren, maar natuurlijk kunnen de eco laptoptassen ook gewoon onbedrukt besteld worden. Als extra optie bieden wij u de gelegenheid om voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. 

Duurzame laptoptassen bestellen

Zoekt u een duurzaam geschenk dat u cadeau kunt doen aan uw klanten en zakenrelaties? Of heeft u een opendag of evenement waar u uw bedrijf op wilt promoten? Het inzetten van een bedrukte duurzame laptoptas is de perfecte optie. U laat meteen zien dat u als bedrijf milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan wanneer u een duurzaam geschenk inzet. Bestel de duurzame laptoptassen direct online via onze webshop!