Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Memoblaadjes

Bedrukte duurzame memoblaadjes

U vindt ze in elk kantoor en huis, bedrukte memoblaadjes. Voor een snelle notitie, een boodschappenlijstje of aantekeningen op kantoor, memoblaadjes komen altijd van pas. Bij HSG Promotions vindt u dan ook een ruim assortiment aan bedrukte memoblaadjes waar u uw keuze uit kunt maken. Alle memoblaadjes uit ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. De memoblaadjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, modellen en maten. Er is dus zeker een memoblok aanwezig dat bij uw wensen aansluit. Wilt u als bedrijf een ecologisch verantwoord beeld uitstralen? Kies dan voor bedrukte memoblaadjes gemaakt van een duurzaam materiaal. Memoblaadjes zijn een onmisbaar kantooraccessoire dat eigenlijk op elk bureau van pas komt. 

Duurzame memoblaadjes bedrukken

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de duurzame memoblaadjes wanneer u ze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of een andere tekst op de duurzame post-its bedrukken en u creëert een uniek relatiegeschenk dat tevens ingezet kan worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. Ook de huisstijl van uw bedrijf kunt u eenvoudig naar voren laten komen in de duurzame memoblaadjes. De duurzame memoblaadjes kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden via onze website. Wanneer u voor de bedrukte post-its kiest kunt u vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Dit is geheel gratis. 

Eco memoblaadjes bestellen

Wilt u graag duurzame memoblaadjes inzetten als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. Ook wanneer u binnenkort een beurs of evenement op de planning hebt staan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrukte duurzame memoblaadjes zijn een perfect geschenk om in te zetten als give-away op deze gelegenheden. U zult de bezoekers met een leuk, functioneel item verblijden en u laat zien dat u als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.