Kleur
Prijs

t/m

ECO Mokken

Bedrukte duurzame mokken

Begin de dag op kantoor met een heerlijke koffie uit een bedrukte duurzame mok! Een bedrukte duurzame mok is onmisbaar op kantoor. In de webshop bij HSG Promotions vindt u dan ook een ruim assortiment aan verschillende mokken die online besteld kunnen worden. Naast de standaard koffiemok vindt u ook diverse glazen mokken, lekvrije mokken of thermos mokken. Alle mokken in ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo vindt u in onze webshop mokken gemaakt van bamboe, gerecycled glas of bio plastic. Met het inzetten van de mokken uit onze webshop straalt u het groene beleid van uw bedrijf uit op kantoor. De mokken uit ons assortiment kunnen zowel in grote als kleine oplage zeer voordelig online besteld worden. 

Duurzame mokken bedrukken

Wanneer u duurzame mokken inzet op kantoor is het natuurlijk extra leuk wanneer u ze bestelt in de huisstijl van uw bedrijf. Uw logo, bedrijfsnaam of website kunnen zeer voordelig in de huiskleuren van uw bedrijf op de duurzame mokken geplaatst worden. Heeft u liever een andere tekst of ontwerp op de duurzame mokken? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Wanneer u de mokken een uniek uiterlijk geeft kunt u ze zowel inzetten als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukking op de duurzame mokken is natuurlijk geheel vaatwasbestendig. Vraag online een digitaal voorstel met uw logo aan. Hierbij krijgt u voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld van de mokken met uw logo of bedrijfsnaam erop toegestuurd. Dit alles is geheel gratis en vrijblijvend!

Eco mokken bestellen

Het bestellen van eco mokken kan heel eenvoudig en snel op onze website. Zoekt u een geschikt geschenk om weg te geven op een aankomende beurs of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop! Ons ruime assortiment aan duurzame mokken is zeer geschikt om in te zetten als geschenk om het duurzame denkbeeld van uw bedrijf uit te stralen.