Kleur
Prijs

t/m

Merk
ECO Muismatten

Bedrukte duurzame muismatten

Bedrukte muismatten worden op elk kantoor veelvoudig gebruikt. Wilt u uw kantoor of werkplek een beetje opfleuren? Bedrukte muismatten zijn een ideaal middel om uw bureau een persoonlijk tintje te geven. Door uw klanten en zakenrelaties een ecologische muismat cadeau te geven, slaat u twee vliegen in een klap. U geeft uw klanten een praktisch geschenk cadeau dat zij op kantoor kunnen gebruiken en u geeft een goed beeld van uw bedrijf af door het duurzame materiaal van de muismatten. In ons ruime assortiment heeft u de keuze uit diverse muismatten die allemaal gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. De bedrukte duurzame muismatten kunnen al vanaf een kleine oplage online in onze webshop besteld worden. 

Duurzame muismatten bedrukken

De duurzame muismatten kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden. Zo kunt u voor een zeer scherpe prijs uw bedrijfsnaam of logo op de duurzame muismatten laten bedrukken. Heeft u liever een foto of ander ontwerp op de muismat? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Het is zelfs mogelijk om de duurzame muismatten te voorzien van een full colour opdruk. Door de duurzame muismatten te voorzien van een opdruk of foto creëert u een uniek kantoor artikel om in te zetten als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf. Via onze website kunt u een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen voor de duurzame muismatten. U krijgt dan voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld toegestuurd van de muismatten met uw ontwerp erop. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

Eco muismatten bestellen

Staat u regelmatig op een beurs of evenement en zoekt u een duurzaam geschenk om in te zetten als give-away? Het inzetten van duurzame muismatten is dan zeker een goed idee! Door het inzetten van duurzame muismatten laat u meteen zien dat u als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. De duurzame muismatten kunnen zeer voordelig online besteld worden in onze webshop.