Kleur
Prijs

t/m

MerkECO Notitieboekjes

Bedrukte duurzame notitieboekjes

Bedrukte duurzame notitieboekjes zijn onmisbaar op het bureau. Bij vergaderingen, voor het uitwerken van ideeën of voor to-do lijstjes, notitieboekjes worden overal voor gebruikt. Bij het bestellen van duurzame notitieboekjes heeft u een zeer ruime keuze in ons assortiment. Zo heeft u de keuze uit diverse maten, materialen en modellen. Alle notitieboekjes in ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal zoals kurk, papier of gerecycled karton. Qua binnenkant zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij zowel notitieboekjes met gelinieerd, ongelinieerd en ruitjes papier. De notitieboekjes kunnen ook geleverd worden inclusief een pen of post-its. Wilt u als bedrijf een ecologisch verantwoord beeld uitstralen? Kies dan voor de duurzame notitieboekjes gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. 

Duurzame notitieboekjes bedrukken

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de duurzame notitieboekjes wanneer u ze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website op de duurzame notitieboekjes bedrukken. Zo creëert u een uniek geschenk dat kan worden ingezet als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf. Natuurlijk kunnen de duurzame notitieboekjes ook onbedrukt besteld worden. Op onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen. Zo heeft u voorafgaand aan de bestelling een beeld van hoe de duurzame notitieboekjes met uw logo erop eruit zullen komen te zien. De duurzame notitieboekjes met opdruk kunnen al vanaf een kleine oplage besteld worden. 

Eco notitieboekjes bestellen

Wilt u graag duurzame notitieboekjes inzetten als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. Wij hebben verschillende eco notitieboekjes die hier zeer geschikt voor zijn. Ook wanneer u een geschenk zoekt om in te zetten op een beurs of evenement is het kijken in de webshop zeker de moeite waard. Met het inzetten van een duurzaam notitieboekje geeft u meteen een goed beeld van uw bedrijf af. Uw klanten zullen blij verrast zijn met een functioneel en duurzaam geschenk!