Kleur
Prijs

t/m

Merk
ECO Pennen

Bedrukte duurzame pennen

Bedrukte duurzame pennen zijn één van de populairste en meeste effectieve relatiegeschenken van het moment. Elk bureau ligt vol met bedrukte pennen en andere schrijfwaren. Als bedrijf kunt u hier natuurlijk ideaal op inspelen. Geef uw klanten en zakenrelaties een bedrukte pen cadeau en uw logo of bedrijfsnaam zal op elk kantoor zichtbaar zijn. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan pennen die allemaal gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Zo vindt u pennen gemaakt van bamboe, gerecyclede waterflessen of van ander biologisch afbreekbaar materiaal. Wilt u de duurzaamheid van uw bedrijf benadrukken? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment aan duurzame artikelen. 

Duurzame pennen bedrukken

HSG Promotions is dé specialist op het gebied van bedrukte pennen. Wij voorzien de duurzame pennen voor een zeer scherpe prijs van een kwalitatieve bedrukking. Pennen worden meerdere keren per dag gebruikt, en dus door behoorlijk wat mensen gezien. Het plaatsen van een bedrukking op de duurzame pennen is dus zeker effectief. Niet alleen het uiterlijk van de duurzame pennen zal een boost krijgen, ook de naamsbekendheid van uw bedrijf gaat omhoog wanneer u de pennen voorziet van een opdruk. Via onze webshop kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen voor de duurzame pennen. 

Eco pennen bestellen

Het bestellen van eco pennen kan eenvoudig en snel via onze webshop. Bent u op zoek naar een passend duurzaam geschenk om weg te geven op een aankomend evenement of op een beurs? Een bedrukte pen is een ideale give-away! Neem snel een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door het ruime assortiment en de oneindige mogelijkheden. U geeft meteen een goed beeld van uw bedrijf af wanneer u een duurzaam geschenk inzet als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf. De duurzame pennen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf een kleine oplage besteld worden.