Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Powerbanks

Bedrukte duurzame powerbanks

Nooit meer last van een lege telefoon dankzij een bedrukte duurzame powerbank! Van powerbanks hebben we er eigenlijk nooit genoeg. Op een lege telefoon zit namelijk niemand te wachten. Een bedrukte powerbank is dan ook een zeer populair relatiegeschenk om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan powerbanks die voor scherpe prijzen online besteld kunnen worden. Al onze powerbanks zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Wilt u extra milieuvriendelijk te werk gaan? Kies dan voor de zonne-energie powerbank. De powerbanks zijn geschikt voor apparaten die via een kabel met USB aansluiting op te laden zijn. Geef uw klanten een duurzaam én functioneel geschenk cadeau en neem eens een kijkje in onze webshop. Daar vindt u verschillende duurzame powerbanks die hier zeker geschikt voor zijn!

Duurzame powerbanks bedrukken

De duurzame powerbanks kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw ontwerp. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor een scherpe prijs uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de powerbanks laten  bedrukken. Heeft u liever een ander ontwerp op de powerbanks? Ook dit is mogelijk natuurlijk. Door de duurzame powerbanks te voorzien van een uniek uiterlijk maakt u ze inzetbaar als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf.  Op onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen voor de duurzame powerbanks. 

Eco powerbanks bestellen

Wilt u graag eco powerbanks inzetten in uw bedrijf als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. Wanneer u een duurzame powerbank inzet als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties geeft u meteen een positief beeld af van uw bedrijf. Daarnaast zijn de duurzame powerbanks ook ideaal om in te zetten als give-away op evenementen en beurzen. Mensen zullen uw bedrijf op een positieve manier herinneren wanneer u ze verblijdt met een powerbank cadeau!