Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Rekenmachines

Bedrukte duurzame rekenmachines

Maak uw kantoor compleet met bedrukte duurzame rekenmachines in uw huisstijl. Voor je studie, de boekhouding of op kantoor, een rekenmachine heb je vaker nodig dan gedacht. Naast een handig gadget is een rekenmachine ook een populair relatiegeschenk. Bij HSG Promotions vindt u dan ook een ruim assortiment aan diverse rekenmachines die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld kunnen worden. De rekenmachines uit de webshop zijn allemaal gemaakt van een duurzaam materiaal als bamboe of maïszetmeel. Met het inzetten van de rekenmachines uit onze webshop straalt u het groene beleid van uw bedrijf uit op kantoor. De mokken uit ons assortiment kunnen zowel in grote als in kleine oplage zeer voordelig online besteld worden. 

Eco rekenmachines bedrukken

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de duurzame rekenmachines wanneer u ze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website op de eco rekenmachines bedrukken en u creëert een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf. Wanneer u de rekenmachines voor uw eigen kantoor bestelt is het een aanrader ze in de huisstijl van uw bedrijf te laten bedrukken. Natuurlijk kunnen de eco rekenmachines ook in een ander ontwerp of onbedrukt besteld worden. De bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren, waardoor uw logo nog mooier gepresenteerd kan worden. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen voor de duurzame rekenmachines. U ontvangt hierbij een digitaal beeld waar u op kunt zien hoe uw bedrijfsgegevens op de duurzame rekenmachines geplaatst zullen worden.

Duurzame rekenmachines bestellen

Zoekt u een geschenk waarmee u het groene beleid van uw bedrijf kunt benadrukken? Of heeft u een evenement, beurs of opendag op de planning staan waar u graag een duurzame give-away wilt weggeven? Een bedrukte duurzame rekenmachine is dan het perfecte product! U bestelt de duurzame rekenmachines zeer voordelig via onze webshop.