Kleur
Prijs

t/m

MerkECO Rugzakken

Duurzame rugzakken

Duurzame rugzakken vindt u bij HSG Promotions! Wij bieden u een ruim assortiment aan rugzakken die allemaal zijn gemaakt van duurzame materialen. Rugzakken zijn praktische tassen voor jong en oud. Al uw relaties maken gebruik van rugzakken: tijdens het doen van de boodschappen, het meenemen van spullen naar het werk of als zij een dagje weggaan. Dit maakt het geven van een duurzame rugzak aan uw relaties een praktisch relatiegeschenk. Door het geven van een duurzaam relatiegeschenk, straalt u een maatschappelijke betrokkenheid uit richting uw klanten. Duurzame relatiegeschenken worden erg gewaardeerd en dragen bovendien bij aan een goede reputatie van uw bedrijf.

Rugzakken bedrukken

De rugzakken kunnen bedrukt worden met uw logo, afbeelding, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit één tot vier kleuren. Doordat de duurzame rugzakken een groot drukoppervlak hebben, kunt u deze niet alleen voorzien van uw logo of een tekst, maar kunt u de rugzak ook gemakkelijk laten bedrukken met een grotere afbeelding. De milieuvriendelijke tas zal hierdoor extra opvallen en veel bekijks trekken. Bij het dragen van de rugtassen bevindt de bedrukking zich continu in het zichtveld van andere mensen. Hierdoor is de rugzak ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of give away. Een bedrukte rugzak wordt veel gebruikt in openbare ruimtes, waardoor uw bedrijfsnaam makkelijk onder veel mensen wordt verspreid.

Eco rugzakken bestellen

Eco rugzakken kunt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar uw perfecte eco rugzak. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij denken graag met u mee. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.