Kleur
Prijs

t/m

Merk
ECO Schrijfmappen

Bedrukte duurzame schrijfmappen

Schrijf al uw aantekeningen, schetsen en belangrijke notities in een duurzame schrijfmap. Op elk kantoor zijn ze onmisbaar, schrijfmappen. Bij HSG Promotions vindt u dan ook een ruim assortiment aan diverse schrijfmappen waar u uw keuze uit kunt maken. U vindt schrijfmappen in verschillende maten, modellen en materialen. Ook qua binnenkant zijn er verschillende modellen aanwezig. Zo zijn er schrijfmappen met ruitjes papier en met gelinieerd papier. Daarnaast zijn de schrijfmappen ook leverbaar inclusief een liniaal, notitieblok, pen, potloden, puntenslijper, gum en post-its. De buitenkant van de schrijfmappen is gemaakt van een duurzaam materiaal. Wanneer u het groene tintje van uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen is een duurzame schrijfmap dus zeker een goed idee. De eco schrijfmappen zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen. 

Eco schrijfmappen bedrukken

De duurzame schrijfmappen kunnen voor een zeer scherpe prijs voorzien worden van een opdruk. Wilt u uw bedrijfsnaam of logo op de duurzame schrijfmappen bedrukt hebben? Dat kan voor een zeer scherpe prijs. Ook wanneer u een ander ontwerp op de eco schrijfmappen wilt hebben is dat geen enkel probleem. Bij HSG Promotions heeft u de optie om voorafgaand aan uw bestelling online een digitaal voorstel aan te vragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop u het eindresultaat van de duurzame schrijfmappen met uw logo erop te zien krijgt. Dit alles is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. 

Duurzame schrijfmappen bestellen

Wanneer u een geschenk zoekt om in te zetten op een beurs, open dag of evenement is een bedrukte duurzame schrijfmap een perfecte optie. Ook uw klanten en zakenrelaties kunt u blij verassen met een eco schrijfmap cadeau. Met de schrijfmappen gemaakt van duurzaam materiaal geeft u niet alleen uw klanten een functioneel relatiegeschenk cadeau, u helpt ook het milieu een handje. Dit zal zeker gewaardeerd worden.