Kleur
Prijs

t/m

ECO Sleutelhangers

Bedrukte duurzame sleutelhangers

Bijna iedereen heeft er wel een aan zijn of haar sleutelbos hangen; een bedrukte sleutelhanger. Dankzij de bedrukte sleutelhanger is het eenvoudiger om uw sleutels terug te vinden, doordat ze beter opvallen. Ook kunnen de sleutelhangers natuurlijk gewoon dienen als versiering van uw sleutelbos. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan sleutelhangers waar u uw keuze uit kunt maken. De sleutelhangers in de webshop zijn allemaal gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo geeft u niet alleen uw klanten een leuk relatiegeschenk cadeau, u bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig wanneer u kiest voor een duurzame sleutelhanger. De duurzame sleutelhangers kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 

Duurzame sleutelhangers bedrukken

De duurzame sleutelhangers kunnen geheel naar wens gemaakt worden. Zo kan uw eigen ontwerp voor een scherpe prijs op de duurzame sleutelhangers bedrukt worden. Wilt u graag uw logo of bedrijfsnaam op de duurzame sleutelhangers hebben? Of liever een eigen ontwerp of een tekst? Alles is mogelijk wanneer u kiest voor de duurzame sleutelhangers met opdruk! Door de eco sleutelhangers te voorzien van een mooie opdruk creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens kan dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Een sleutelbos wordt vaak overal mee naartoe genomen, wat ervoor zal zorgen dat uw bedrijfsnaam overal gezien wordt. Ook voor de naamsbekendheid van uw bedrijf zijn bedrukte duurzame sleutelhangers dus zeker een goede zet. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel voor de duurzame sleutelhangers met uw logo opvragen. 

Eco sleutelhangers bestellen

Zoekt u nog een leuke give-away voor een aankomende beurs of evenement en wilt u graag de duurzaamheid van uw bedrijf aan de buitenwereld laten zien? Een bedrukte duurzame sleutelhanger is dan het perfecte item. De duurzame sleutelhangers zijn zowel bedrukt als onbedrukt voordelig te bestellen in onze webshop.