Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Speakers

Bedrukte duurzame speakers

Zorg dat uw bedrijf klinkt als muziek in de oren en geef een bedrukte duurzame speaker cadeau. Met een bedrukte duurzame speaker geeft u uw klanten en zakenrelaties de kans om overal naar hun favoriete muziek te kunnen luisteren. Door middel van een bluetooth verbinding kan de duurzame speaker verbonden worden met een telefoon. Zo kan er eenvoudig muziek worden afgespeeld op elk gewenst moment. Naast het feit dat u uw klanten een lach op het gezicht bezorgt, helpt u ook het milieu een handje wanneer u een speaker bestelt in onze webshop. De speakers in onze webshops zijn namelijk gemaakt van een duurzaam materiaal, zoals hout. De duurzame speakers hebben een lange levensduur en kunnen zowel in grote als kleine oplage online besteld worden. 

Duurzame speakers bedrukken

De duurzame speakers hebben van zichzelf al een mooi uiterlijk, maar door het plaatsen van een bedrukking zal deze nog subliemer worden. Laat uw bedrijfsnaam of uw logo op de duurzame speakers bedrukken. Zo creëert u een uniek relatiegeschenk dat u tevens kunt inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de duurzame speaker met uw logo erop geplaatst? Vraag dan online een gratis digitaal voorstel aan. 

Eco speakers bestellen

Wilt u graag het groene beleid van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Het inzetten van een duurzame speaker op een aankomende beurs of evenement is dan een perfect idee! Met het inzetten van een duurzame speaker laat u zien dat u als bedrijf milieubewust te werk gaat. Uw klanten en zakenrelaties zullen hierdoor nog meer waardering krijgen voor het geschenk dat ze ontvangen. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop wanneer u op zoek bent naar een duurzaam geschenk en laat u verrassen door het ruime assortiment en de eindeloze mogelijkheden!