Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Toilettassen

Bedrukte duurzame toilettassen

Neem al uw verzorgingsartikelen eenvoudig mee op reis met een bedrukte duurzame toilettas. Wanneer u overnacht in een hotel, gaat kamperen of simpelweg ergens blijft logeren, uw toiletspullen heeft u altijd nodig. Met de handige toilettassen uit ons assortiment neemt u uw tandenborstel, tandpasta, make-up en andere verzorgingsartikelen eenvoudig mee. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan toilettassen waar u uw keuze uit kunt maken. Alle toilettassen uit ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo geeft u niet alleen uw klanten een luxe geschenk cadeau, u bent daarnaast ook zeer milieuvriendelijk bezig wanneer u de bedrukte duurzame toilettassen bestelt uit onze webshop. De duurzame toilettassen zijn al vanaf een kleine oplage te bestellen.

Duurzame toilettassen bedrukken

De eco toilettassen kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw ontwerp. Wilt u uw bedrijfsnaam of logo op de duurzame toilettassen bedrukt hebben? Dat kan zeer voordelig! Ook uw website, een afbeelding of een ander ontwerp kan voor een zeer scherpe prijs op de duurzame toilettassen bedrukt worden. Door de duurzame toilettassen te voorzien van een opdruk creëert u een uniek geschenk dat voor verschillende doelen inzetbaar is. Zo kan de eco toilettas dienen als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties, of als promotiemiddel voor uw bedrijf. 

Eco toilettassen bestellen

Heeft u een beurs of evenement op de planning staan waar u nog een geschikt geschenk voor zoekt? Een duurzame toilettas is dan zeker een goed idee. Door het inzetten van een duurzaam geschenk laat u meteen zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan als bedrijf, wat tegenwoordig zeer gewaardeerd wordt. Neem zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment wanneer u op zoek bent naar een duurzaam geschenk. De eco toilettassen zijn zowel bedrukt als onbedrukt voor een zeer scherpe prijs online te bestellen.