Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO USB Sticks

Duurzame bedrukte USB sticks

Bedrukte duurzame USB sticks zijn het perfecte relatiegeschenk voor al uw klanten en zakenrelaties. Zowel tijdens het werk om documenten en presentaties op te slaan of gewoon voor privégebruik, iedereen gebruikt wel eens een USB stick. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan duurzame bedrukte USB sticks. Alle USB sticks uit ons assortiment zijn gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal zoals bamboe of gerecycled karton. Door het inzetten van een duurzame USB stick verblijdt u niet alleen uw klanten en zakenrelaties met een functioneel en uniek relatiegeschenk, u zorgt er ook voor dat uw klanten milieubewuste producten gebruiken. Het groene beleid van uw bedrijf wordt hierdoor benadrukt.

USB sticks met opdruk

Door de duurzame USB sticks te bedrukken met uw naam, logo, website of slogan kunt u de USB sticks eenvoudig aanpassen aan uw huisstijl. Op deze manier kunnen de bedrukte USB sticks ook ingezet worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. Door de duurzame USB sticks te voorzien van uw bedrijfsgegevens genereert u eenvoudig een grote naamsbekendheid wanneer u de USB sticks inzet als relatiegeschenk. De bedrukking die door ons gezet wordt is altijd van een hoogwaardige kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de duurzame USB sticks met uw bedrukking erop? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan via onze website.

Duurzame USB sticks bestellen

Een bedrukte duurzame USB stick is ideaal als weggevertje op beurzen, congressen, opendagen of andere evenementen. Daarnaast zijn de USB sticks met opdruk ook geschikt voor op uw eigen kantoor of als geschenkje voor uw eigen klanten en zakenrelaties. De duurzame USB sticks kunnen zowel bedrukt als onbedrukt zeer eenvoudig besteld worden in onze webshop. Neem dus zeker eens een kijkje en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.