Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten BBQ Tools

Bedrukte houten BBQ-tools 

Bedrukte BBQ tools zijn een fantastische relatiegeschenk voor de warme zomerdagen. U kunt deze dagen nog leuker maken door houten BBQ tools te schenken aan uw relaties! Wij hebben een zeer groot assortiment aan houten BBQ tools die u kunt bedrukken. Zo kunt u onder andere kiezen uit sets gemaakt van hout en gemaakt van bamboe. Binnen deze materialen hebben wij simpele en zeer uitgebreide sets, maar ook bijvoorbeeld een hele leuke bedrukbare hamburgerpers. Deze BBQ-tools staan door hun materiaalvriendelijkheid garant voor zowel plezier als milieuvriendelijkheid.

Houten BBQ-tools met logo

Houten BBQ-tools met logo zijn een ideaal geschenk om uw medewerkers en klanten mee te verrassen. U kunt de BBQ tools laten bedrukken met uw tekst, naam en/of logo. U kunt kiezen uit diverse manieren om uw houten BBQ tools te bedrukken. Zo kan u ervoor kiezen ieder onderdeel of slechts enkele onderdelen van de BBQ set te bedrukken. Daarnaast kan u behalve bedrukken er ook voor kiezen om de houten BBQ-tools te laten graveren. Uw bedrukking zal iedere keer als de ontvanger van het geschenk de BBQ aansteekt door mensen gezien worden. Door uw relaties een BBQ set te schenken werkt u dus ook nog eens aan uw naamsbekendheid!

Houten BBQ-tools bestellen

Houten BBQ-tools kunt u bestellen voor een zeer brede doelgroep. Zo kunt u de bedrukte houten BBQ-tools weggeven aan een goede relatie als bedankje voor bijvoorbeeld een fijne samenwerking. Daarnaast zijn de BBQ tools ook zeer leuk om aan uw medewerkers te geven als zomerpresentje. Maar een Houten BBQ set is ook zeer geschikt bijvoorbeeld als een eindejaarsgeschenk of als onderdeel van een kerstpakket. Aan wie u de houten BBQ tools ook wil geven, ze zullen sowieso in de smaak vallen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!