Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Draadloze Opladers

Houten draadloze opladers bedrukken

Geef uw relaties een uniek en functioneel relatiegeschenk door houten draadloze opladers te bedrukken. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone bij zich. Met een houten draadloze oplader kunt u deze opladen zonder dat u een kabel hoeft aan te sluiten. U kan uw telefoon simpelweg zonder gedoe op laden door deze op het oplaadstation te leggen. U kunt onder andere kiezen uit een draadloze oplader gemaakt van hout of bamboe. Door het houten karakter van de draadloze oplader straalt u naast moderniteit ook nog eens duurzaamheid uit. De draadloze oplader is door zijn houten uiterlijk geschikt en stijlvol in ieder interieur.

Bedrukte houten draadloze opladers

Pas de bedrukte houten draadloze opladers helemaal aan naar de huisstijl van uw bedrijf door deze te personaliseren met uw naam, tekst en/of logo. U heeft een bedrukmogelijkheid op de voorzijde van de draadloze oplader. U kunt de oplader ondanks dat deze van hout is van 1 tot 4 kleuren laten bedrukken, of deze onbedrukt laten. Door de draadloze houten oplader te bedrukken met uw naam, tekst en of logo zorgt u ervoor dat de ontvanger iedere keer als hij zijn telefoon op wil laden aan uw bedrijf zal denken. Hierdoor genereert u dus ook nog eens extra naamsbekendheid!

Houten draadloze opladers bestellen

De houten draadloze opladers zijn te bestellen voor bijna iedere doelgroep. De draadloze houten opladers zijn bijvoorbeeld perfect om in het kerstpakket van uw personeel te doen. Maar daarnaast zijn ze ook ideaal om die ene relatie te bedanken voor een fijne samenwerking. De houten draadloze oplader is echter ook zeer geschikt om een klant te bedanken voor een grote bestelling of voor zijn loyaliteit. Het maakt niet uit aan wie u de draadloze opladers geeft, ze zullen hoe dan ook zeer gewaardeerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan!