Kleur
Prijs

t/m

Houten Drinkbekers

Bedrukte houten drinkbekers

Bedrukte houten drinkbekers zijn het perfecte houten relatiegeschenk voor jong en oud. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een divers aantal houten drinkbekers. Zo hebben we drinkbekers die gemaakt zijn van hout en keramiek met een houten klik deksel zodat de mok morsbestendig is. Zo’n bedrukte houten drinkbeker is een perfecte manier om meer naamsbekendheid te genereren. De ontvanger zal hem meenemen in de trein en onderweg, waardoor uw logo of tekst zeker zal opvallen. Daarnaast hebben we ook glazen drinkbekers met houten onderzetters in het assortiment. De houten onderzetters kunnen zowel als schaaltje voor lekkers als onderzetter gebruikt worden!

Houten drinkbekers met logo

U kunt uw houten drinkbekers nog meer laten opvallen door deze te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo. Door de houten drinkbekers te bedrukken met uw logo kunt u deze helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de producten laten bedrukken tot 4 kleuren. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot een chique gravering. Door hun houten karakter zijn de drinkbekers met naam, tekst en/of logo ook nog eens een uitermate geschikte manier om duurzaam in het oog te springen bij uw relaties en hun omgeving op het moment dat zij de drinkbekers mee nemen!

Houten drinkbekers bedrukken

Door houten drinkbekers te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo kunt u er zeker van zijn dat u altijd een geschikt relatiegeschenk achter de hand heeft voor diverse gelegenheden. Zo kunt u de houten bedrukte drinkbekers cadeau geven aan een relatie om hem te bedanken voor een fijne samenwerking of cadeau geven aan uw medewerkers voor al hun inzet. Daarnaast zijn de houten drinkbekers ook perfect om als kleinigheidje bij te voegen bij een levering aan een grote klant of voor in het kerstpakket van uw medewerkers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!