Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Drinkflessen

Bedrukte houten drinkflessen

Bedrukte houten drinkflessen zijn een ideaal promotiemiddel. U kiest  voor een zeer populair en gewild relatiegeschenk met een uniek accent. Bij HSG Promotions hebben we een ruim aanbod aan diverse houten drinkflessen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit drinkflessen van glas met een houten dop, maar kan u ook kiezen uit een geïsoleerde koperen drinkfles omhult met hout of RVS drinkfles van hout. Door te kiezen voor houten drinkflessen straalt u milieuvriendelijkheid uit. Een houten drinkfles is namelijk keer op keer te hervullen met water of een andere drank en vervangt hiermee wegwerp plastic flesjes!

Houten drinkflessen met logo

Door houten drinkflessen te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo kan u de drinkflessen helemaal aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Bij HSG Promotions heeft u verschillende mogelijkheden om de houten drinkflessen te bedrukken. Zo kan u de drinkflessen tot wel  4 kleuren en op verschillende plekken laten bedrukken. Daarnaast kan u er bij sommige houten drinkflessen ook voor kiezen om de drinkfles te personaliseren met een chique gravering in plaats van een bedrukking. Maar u kunt er ook voor kiezen om de houten drinkflessen niet te bedrukken. Waar u ook voor kiest, de houten drinkflessen zullen veelvoudig gebruikt worden en u genereert hoe dan ook naamsbekendheid!

Houten drinkflessen bedrukken

Door houten drinkflessen te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo heeft u altijd zeer veelzijdig promotiemateriaal achter de hand. Bedrukte houten drinkflessen zijn namelijk ideaal voor promotionele doeleinden tijdens open dagen, beurzen, festivals, sportwedstrijden, congressen en andere evenementen. Maar aan de andere kant zijn de flessen ook perfect om een relatie te bedanken voor het begin of einde van een samenwerking. Ten slotte zijn de bedrukte houten drinkflessen ook leuk om bij te voegen bij een grote levering aan een klant of een andere gelegenheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!