Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Jojo's

Bedrukte houten jojo’s

Een bedrukte houten jojo is een tijdloos relatiegeschenk. Zelfs rond 500 voor Christus waren jojo’s al een zeer geliefd speelgoed. Niet gek aangezien een jojo een speeltje is dat voor ieder kind, klein of groot, leuk is. Met een simpele jojo is al veel plezier te bleven. Zo kunnen er verschillende trucjes met een jojo gedaan worden en is het zelfs al een uitdaging om zo lang mogelijk te blijven jojo’en. HSG Promotions heeft een divers assortiment aan houten jojo’s. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit een kleinere houten jojo met een diameter van 30 millimeter en een grotere houten jojo met een diameter van 33 millimeter!

Houten jojo’s met logo

Houten jojo’s kunnen bedrukte worden met uw naam, tekst, slogan en/of logo. Door een houten jojo te bedrukken kan u de jojo helemaal personaliseren naar uw wensen en deze aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast zal uw bedrijfsnaam of logo bij iedereen blijven hangen die met de houten jojo in contact komt. U kunt de houten jojo laten bedrukken tot 4 kleuren laten bedrukken of deze personaliseren door middel van een chique lasergravure. Bij een lasergravure wordt uw naam, tekst, slogan en/of logo in het hout gelaserd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Houten jojo’s bedrukken

Door houten jojo’s te laten bedrukken beschikt u over een promotiemiddel waar u ieder kind blij mee kan maken. Bedrukte houten jojo’s zijn ideaal als speels weggevertje op beurzen, evenementen, feesten, promotiedagen en open dagen. Daarnaast zijn de bedrukte houten jojo’s ook erg leuk om aan basisschool kinderen te schenken aan het einde van het schooljaar. De bedrukte houten jojo’s zijn ook erg leuk om aan een kind te geven wanneer ouders klant zijn bij uw winkel, restaurant of bedrijf. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!