Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Kaasplanken

Houten kaasplanken

Houten kaasplanken met heerlijke kazen zijn een echt genot. Kaasplanken kunnen gebruikt worden voor het serveren van allerlei lekkere kaasjes. Met een kaasplank kunt u ook andere hapjes op een stijlvolle manier presenteren. U kunt de presentatie compleet maken met een kaasmes om de kazen mee aan te snijden. De kaasplankjes zijn ideaal om in te zetten tijdens een borrel, maar ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een lekker avondje op de bank. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan de mooiste houten kaasplanken. Soms worden de kaasplanken als set geleverd met bijvoorbeeld een mesje erbij.

Kaasplankjes personaliseren

Alle houten kaasplankjes kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking of gravering. Hout leent zich perfect voor graveren. Daarom worden de meeste kaasplankjes niet bedrukt, maar gegraveerd met een laser. U kunt de kaasplanken laten personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Zo zal uw relatie keer op keer aan u herinnerd worden. Ook de bijgevoegde spullen in de kaas set kunnen voorzien worden van een gravering. Houten kaasplanken graveren brengt meer sfeer en een culinaire uitstraling op de borreltafel. U kunt de borrel op deze makkelijke manier een stuk luxer maken. U kunt de kaasplanken natuurlijk ook onbedrukt bestellen.

Houten kaasplanken bestellen

De houten kaasplanken kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Een gepersonaliseerde kaasplank is een erg smaakvol relatiegeschenk. Daarnaast kunt u met een gegraveerde kaasplank effectief reclame maken voor uw bedrijf. De houten kaasplanken met bedrukking zijn ideaal om te gebruiken als giveaway tijdens beurzen, congressen en evenementen. Uw kaasplank met gravering zal met regelmaat op tafel verschijnen en dit zal bijdragen aan een positieve beleving van uw bedrijf. Uw relaties zullen zeker blij zijn wanneer zij een geschenk ontvangen zoals dit. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.