Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Linialen

Bedrukte houten linialen

Bedrukte houten linialen zijn relatiegeschenken met een meetbaar resultaat! Een houten liniaal is perfect als budget relatiegeschenk. Een bedrukte houten liniaal is geschikt voor een zeer ruime doelgroep. Zo zullen mensen in het bedrijfsleven een bedrukte houten liniaal zeer waarderen, maar kunt u daarnaast ook kinderen blij maken met een bedrukte houten liniaal. De linialen gaan door hun houten karakter extra lang mee, en stralen ook nog eens duurzaamheid uit. HSG Promotions heeft een zeer ruim assortiment aan houten linialen. Zo kunt u kiezen voor een standaard houten liniaal, houten linialen die onderdeel zijn van een kleurdozensets, boekenlegger linialen en linialen in de vorm van een voertuig. Verder kunt u kiezen uit verschillende maten houten linialen.

Houten linialen met logo

Houten linialen zijn te bedrukken met uw naam, logo en/of slogan. Naast dat u de houten linialen kan laten bedrukken tot 4 kleuren kan u ook kiezen voor een chique gravering. Uw naam, logo en of slogan wordt dan in het hout van de liniaal gelaserd. Doordat houten linialen zo functioneel zijn worden ze veel gebruikt en liggen ze vaak in het zicht. Hierdoor wordt uw relatie bij ieder gebruik herinnerd aan uw bedrijf. Houten linialen hebben een groot drukoppervlak waardoor uw naam, logo en/of slogan extra goed uit de verf komt.

Houten linialen bedrukken

Wanneer u houten linialen laat bedrukken heeft u een veelzijdig promotiemiddel in handen. Een bedrukte houten liniaal zal standaard op een bureau liggen en gebruikt worden. De bedrukte houten linialen zijn dan ook erg leuk om weg te geven aan uw relaties en/of eigen werknemers. Daarnaast zijn de bedrukte houten linialen ook zeer geschikt om weg te geven aan studenten en kinderen. De houten linialen zijn echter ook geschikt om weg te geven op beurzen, evenementen en congressen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gratis een digitale proefdruk aan.