Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Messensets

Bedrukte houten messensets

Een bedrukte houten messenset is een perfect geschenk voor iedere relatie die een echte keukenprins of prinses is. Bij HSG Promotions kan u kiezen uit een ruim assortiment aan houten messensets die u kunt voorzien van bedrukking. Zo hebben wij budget houten messensets als leuke weggever, maar ook luxe messensets die elegantie en klasse uitstralen. Daarnaast kan u ook kiezen uit bijvoorbeeld een mooie houten messenset en kookboekstandaard ineen. Een houten messenset is een geschenk wat hoe dan ook door uw relaties enthousiast ontvangen zal worden. Het bergt messen netjes en veilig op en het geeft iedere keuken een chique uitstraling. De houten messenset zijn door hun houten karakter extra sterk, gaan daardoor lang mee en kunnen tegen een stootje.

Houten messensets met logo

U kunt ervoor kiezen om de houten messensets te voorzien van uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Verder doet een persoonlijke boodschap voor een speciale relatie het ook altijd goed! Door een houten messenset te bedrukken combineert u uw eigen design, kwaliteit en functionaliteit. U kunt de messensets bedrukken tot wel 4 kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de houten messensets te bedrukken door middel van een chique gravure. Uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst wordt dan door middel van een laserstraal in de houten messenset gegraveerd. Dit geeft een luxe en elegante uitstraling.

Houten messensets bedrukken

Door houten messensets bedrukken geeft u uw relaties een relatiegeschenk wat hoe dan ook gewaardeerd gaat worden. Het maakt niet uit aan wie de bedrukte houten messenset wil geven, iedereen kan een messenset gebruiken in zijn/haar keuken. De bedrukte houten messen sets zijn erg leuk om weg te geven aan speciale relaties of als bedankje voor uw eigen werknemers. De bedrukte houten messensets zijn ook erg leuk als eindejaarsgeschenk. Ten slotte zijn de bedrukte houten messensets ook zeer geschikt om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een succesvolle samenwerking.