Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Pennen

Bedrukte houten pennen

Bedrukte houten pennen zijn een uitstekend middel om de aandacht te trekken van uw toekomstige klanten en relatie. Of het nou is om een kaartje te schrijven, een notitie te maken of voor tijdens vergaderingen, een pen komt altijd van pas. Een houten pen kan tegen een stootje, gaat lang mee en geeft een natuurlijke uitstraling. Bij HSG Promotions kan u kiezen uit diverse houten pennen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit diverse houten pennensets, een houten pennenset met zowel een houten pen als een houten vulpotlood, diverse bamboo pennen, rozenhouten pennen en houten pennen in de vorm van een dier of heks voor kinderen.

Houten pennen met logo

Door houten pennen te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan vestigt u eenvoudig de aandacht van relaties op uw bedrijf. U kunt de pennen helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U kunt naast de mogelijkheid de houten pennen te bedrukken tot 4 kleuren ook ervoor kiezen om de houten pennen te bedrukken met een chique lasergravure. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan door middel van een lasterstraal in de houten pen gebrand. Door uw naam, tekst, logo en/of slogan op een houten pen te drukken genereert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid.

Houten pennen bestellen

Door houten pennen met uw naam, tekst, logo en/of slogan te bedrukken heeft u een veelzijdig promotiemiddel in handen dat voor werkelijk iedere doelgroep geschikt is. De pennen zijn ideaal als weggevertje op beurzen, evenementen en congressen. Daarnaast zijn de pennen natuurlijk ook superhandig voor op uw eigen kantoor of tijdens een vergadering. Verder zijn bedrukte pennen ook erg leuk om mee te geven aan uw klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden ? Vraag dan een gratis digitale proefdruk aan!