Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Potloden

Bedrukte houten potloden

Een bedrukt houten potlood is een relatiegeschenk wat op werkelijk ieder bureau past. Een houten potlood is het perfecte relatiegeschenk voor u als u schrijfwaren wil bedrukken maar een keer iets anders zoekt dan de standaard pen. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit diverse soorten bedrukbare houten potloden. Zo kunt u kiezen uit een standaard houten potlood met grijze vulling en gum, gekleurde potloden, puntenslijpers, timmermans potloden, luxe en budget kleurpotlood setjes en complete kunstenaarssets. Doordat potloden van hout zijn kunnen de potloodjes kunnen ze tegen een stootje.

Houten potloden met logo

Door houten potloden met naam, tekst, logo en of slogan te bedrukken valt uw relatiegeschenk extra op. U kunt de houten potloden helemaal personaliseren en aanpassen aan uw wensen. U kunt ervoor kiezen om een potlood te bedrukken of om deze te graveren. Op het moment dat u een potlood laat graveren wordt uw naam, tekst, logo en of slogan met een laser in het hout gelaserd. Dit geeft een tijdloze en luxueuze uitstraling. Door uw houten potlood te personaliseren met uw naam, tekst en/of logo springt uw relatiegeschenk ook nog eens extra in het oog waardoor u gemakkelijk naamsbekendheid genereert. Iedereen die het bedrukte potlood gebruikt zal iedere keer terugdenken aan uw bedrijf.

Houten potloden bestellen

Door bedrukte houten potloden te bestellen heeft een ideaal relatiegeschenk in handen. De bedrukte houten potloden zijn erg leuk om uit te delen op festivals, beurzen en evenementen. Daarnaast zijn bedrukte potloodjes ook erg leuk voor kinderen. Ze zijn zeer geschikt voor in een goodiebag of om te bedrukken met het logo van uw school of kinderdagverblijf. Ten slotte zijn de potloden ook zeer geschikt om te bedrukken met het logo of de naam van uw restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!