Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Powerbanks

Bedrukte houten powerbanks

Bedrukte houten powerbanks zijn de manier om je bedrijf extra kracht bij te zetten. Een bedrukte houten oplader is een geschenk waar bijna iedereen blij mee is. Iedereen beschikt tegenwoordig wel over een smartphone of ander mobiel apparaat. Een stevige houten powerbank is ideaal om deze onderweg, op het kantoor of op school op te laden wanneer de batterij leeg is. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan houten powerbanks. Zo kan u kiezen uit diverse luxe bamboo powerbanks, maar hebben we ook een budget houten powerbank. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit een draadloze bamboo powerbank, waardoor u oplaadkabels thuis kan laten!

Houten powerbanks met logo

U kunt de houten powerbanks helemaal personaliseren en aanpassen aan uw wensen door deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. U kunt de powerbanks laten bedrukken tot 4 kleuren. Daarnaast kan u ook kiezen voor een chique lasergravure. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan met een laser in het hout gelaserd. Het voordeel van deze techniek is dat de bedrukking net zo lang mooi blijft als de powerbank. Door de houten powerbanks te bedrukken genereert u ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. Iedere keer als uw bedrukte powerbank gebruikt wordt zullen mensen uw naam of logo zien en aan uw bedrijf herinnerd worden.

Houten powerbanks bestellen

Door houten powerbanks te bestellen kiest u voor een veelzijdig relatiegeschenk wat bij iedereen in de smaak valt. Een budget houten powerbank is zeer geschikt om uit te delen op feesten en evenementen. Daarnaast zijn de luxe houten powerbanks erg leuk als eindejaarsgeschenk of om uw personeel cadeau te geven. De houten powerbanks zijn echter ook zeer geschikt om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een succesvolle samenwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!