Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Puzzels

Bedrukte houten puzzels

Bedrukte houten puzzels zijn een gewild en leuk geschenk voor het hele gezin. Bedrukte houten puzzels zijn tijdloze relatiegeschenken en daarom zeer geschikt voor zowel jong als oud. Promotions heeft puzzels in alle soorten en maten in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit diverse balans puzzel spellen, piramide puzzels, kubus puzzels, en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Doordat de puzzels van hout zijn blijven ze lang mooi en zijn ze stevig.

Houten puzzels met logo

Door houten puzzels met te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan brengt u eenvoudig uw bedrijf onder de aandacht. U kunt de houten puzzels laten bedrukken tot 4 kleuren. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om de houten puzzels te personaliseren door middel van een lasergravure. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan door middel van een laser in de houten puzzel gezet. Deze manier van bedrukken geeft een chique en elegant effect. Door de houten puzzels te personaliseren genereert u gemakkelijk naamsbekendheid. Wanneer uw relatie bezig is om de puzzel op te lossen is hij gefocust op de puzzel, en daarmee ook op uw logo. Uw relatie zal hierdoor keer op keer uw naam, tekst, logo en/of slogan onder ogen krijgen!

Houten puzzels bestellen

Door bedrukte houten puzzels te bestellen heeft u een relatiegeschenk achter de hand wat perfect is voor iedere leeftijdscategorie. De bedrukte houten puzzels zijn erg leuk om weg te geven aan uw personeel of aan hun kinderen. Daarnaast zijn bedrukte houten puzzels ook erg leuk als budget weggevertjes op beurzen, evenementen, congressen en feesten. De puzzels zijn echter ook leuk als kleinigheidje bij een bestelling, of om uit te delen aan basisschool kinderen. Ten slotte zijn de bedrukte puzzels ook erg leuk om in een kinderspeelhoek te leggen en ze daarna mee naar huis te laten nemen.