Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Serveerplanken

Bedrukte houten serveerplanken

Door uw relaties bedrukte houten serveerplanken te schenken geeft u uw relaties zowel een uniek als praktisch relatiegeschenk. Een bedrukte houten serveerplank is ideaal om lekkere hapjes en snack op te serveren op feesten, evenementen, borrels en congressen. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan houten serveerplanken die u kan bedrukken. Zo kan u onder andere kiezen uit houten serveerplanken gemaakt van bamboe, houten serveerplanken met schaaltjes, houten serveerplanken inclusief hapjes set en een XXL houten serveerplanken. Waar u ook voor kiest, u bent sowieso verzekerd van kwaliteit. De serveerplanken kunnen door hun houten karakter tegen een stootje en blijven lang mooi.


Houten serveerplanken met logo

Houten serveerplanken kunt u bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten serveerplanken te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de serveerplanken helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U kunt bij HSG Promotions de houten serveerplanken zowel bedrukken als graveren. Graveren is een techniek waarbij uw naam, tekst, logo en/of slogan met een laser in het hout gebrand wordt. Deze manier van bedrukken geeft een chique effect en blijft net zo lang mooi als de plank mooi blijft!


Houten serveerplanken bestellen

Door bedrukte houten serveerplanken te bestellen heeft u een relatiegeschenk in handen waarmee u relaties oprecht blij maakt. De houten serveerplanken zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunt u de goedkopere houten serveerplanken gebruiken als weggevertje op beurzen, evenementen en congressen. Daarnaast zijn de houten serveerplanken ook zeer geschikt om zelf te gebruiken als u een evenement organiseert. Er is bovendien niets zo opvallend als hapjes op een serveerplank met uw eigen logo. De bedrukte houten serveerplanken zijn daarnaast ook erg leuk als eindejaarsgeschenk voor uw klanten of werknemers. Ten slotte is het een ideaal geschenk om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking.