Kleur
Prijs

t/m

Houten Snijplanken

Bedrukte houten snijplanken

Een bedrukte houten snijplank is een relatiegeschenk waarmee u iedere relatie oprecht blij zal maken. Iedereen die wel eens ooit in de keuken staat gebruikt wel een snijplank. Een houten snijplank is perfect om onder andere groenten, fruit, kaas of brood op te snijden. Daarnaast geven houten snijplanken een luxe uitstraling waardoor u ook hapjes op de snijplank kan serveren. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan houten snijplanken. Zo kan u onder andere kiezen uit houten bistro snijplanken, kaas snijplanken, bamboe snijplanken, snijplanken inclusief mes en snijplanken speciaal voor de feestdagen. De snijplanken zijn door hun houten karakter stevig en blijven lang mooi.

Houten snijplanken met logo

U kunt ervoor kiezen om de houten snijplanken te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten snijplanken te bedrukken creëert u een uniek en origineel product dat u helemaal kan aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Naast dat u de houten snijplanken kan bedrukken kan u er ook voor kiezen om de snijplank te personaliseren door deze te laten graveren. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan in het hout gelaserd. Graveren heeft een luxe uitstraling en de bedrukking blijft net zo lang mooi als de snijplank mooi blijft!

Houten snijplanken bestellen

Wanneer u houten snijplanken bestelt geeft u uw relaties een geschenk wat zowel leuk is om te geven als om te krijgen. De budget houten snijplanken zijn ideaal om weg te geven op beurzen, evenementen, festivals en congressen. De luxere houten snijplanken zijn dan weer perfect om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Daarnaast zijn de bedrukte houten snijplanken ook perfect als eindejaarsgeschenk. Ten slotte zijn de bedrukte houten snijplanken ook zeer geschikt voor de bedrijfsborrels of open dagen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!